POLICAJCI ČULI DA NEKO ZAPOMAŽE, PA ULETELI U DVORIŠTE KUĆE: Počeli da kopaju, a onda iz zemlje krenuo da izlazi...
Kuća/Ilustracija, Foto: PrintScreen/ YouTube/ FAKT

neverovatna priča

POLICAJCI ČULI DA NEKO ZAPOMAŽE, PA ULETELI U DVORIŠTE KUĆE: Počeli da kopaju, a onda iz zemlje krenuo da izlazi...

Kada su počeli da kopaju naišli su na grobnicu gde je privedeni 18-godišnjak zakopao jednog starijeg muškarca

Objavljeno: 12:37h

Muškarac (62), spasen je nakon što je četiri dana bio živ zakopan, zahvaljujući policiji koja je čula njegovo prigušeno zapomaganje i pozive upomoć. Kako prenosi "Dailymail", ovaj slučaj se dogodio u Moldaviji.

Policija je zakopanog muškarca pronašla istražujući smrt jedne 74-godišnje žene, čije je telo pronađeno u njenoj kući.

Policija je ubrzo privela osumnjičenog za ubistvo žene, a tokom pretresa njegove kuće u istom selu čuli su plač i pozive za pomoć. Kada su počeli da kopaju naišli su na grobnicu gde je privedeni 18-godišnjak zakopao jednog starijeg muškarca.

Policija je objavila snimke na kojima se vidi kako izvlače zakopanog muškarca. On je bio svestan i imao je ranu na vratu. Alarmirana je i ekipa forenzičara u Ustiji, na severozapadu Moldavije. Incijalnom istragom je utvrđeno da je žena preminula nakon što je pretučena i imala je brojne povrede po telu.

Policija je brzo identifikovala njenog 18-godišnjeg rođaka kao ubicu. On je pronađen u svom domu, bio je pod uticajem alkohola. Davao je konfutne i neuverljive odgovore tokom ispitivanja. Kada je policija izvršila pretres u potrazi za dokazima za ubistvo čuli su prihušene pozive za pomoć i plač, koji su dolazili iz zemlje nedaleko od kuće.

Pratili su zvuk i i počeli da kopaju. Nakon što je spasen stariji muškarac je policiji rekao da su on i mladić pili alkohol u subotu kada su se posvađali. Osumnjičeni ga je potom napao sa nožem i zaključao ga u improvizovani podrum koji je potom prekrio zemljom.

Policija veruje da je mladić ženu usmrtio u nedelju. Osumnjičeni je zadržan u pritvoru, a tužilaštvo je najavilo da će on biti optužen za ubistvo i pokušaj ubistva. Okoliko bude proglašen krivim preti mu doživotna robija. Spaseni muškarac je prebačen u bolnicu gde mu je ukazana pomoć.

"Ona je bila vrlo pristojna žena, nikad nije bilo problema sa njom", rekao je jedan komšija o žrtvi.

Bonus video:

07:54

PRESAĐIVANJE ŽIVOTINJSKIH ORGANA U LJUDSKO TELO POSTAJE REALNOST?Nefrolog o uspešnoj transplantaciji bubrega SVINJE u Americi

(Espreso/Telegaf/A.P./Daily mail/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.